طراحی رابط کاربری در اپ
همینطور، یک swipe چپ به راست در طراحی اپلیکیشن در مشهد و پباده سازی های اپل نظر شدهاست که عمل دکمه back را انجام میدهد . این خصوصیت در همگی نرم افزار های این دستگاه ها عمل می نماید .
تفاوت پلت فرم های نیتیو android و ios دراین باره این میباشد که در نرمافزار های ios با swipe چپ به راست به مرحله پیشین و یا این که ورقه پیشین بر میگردیم ولی در برنامه های اندروید همین اکشن سبب ساز عوض شن تب های اپ میشود . پس شعور بدون نقص این تفاوت ها از اهمیت بالایی برخورداراست چون مثلا کاربری که دستگاه اندرویدی داراست انتظار دکمه back را در تحت ورقه موبایل خویش دارااست خیر بالا سمت چپ و یا این که بالعکس.
تفاوت در الگوهای پباده سازی باطن طرحی
یکسری تفاوت جزیی دربین آپشن های نویگیشن در راهنماهای متریال صفحه ارایی وجود دارااست . یک الگوی نویگیشن شناخته گردیده در نرم افزار های اندروید ادغام navigation drawer و تب هاست .
navigation drawer یک منوی کشویی ست که از راست به چپ گشوده گردیده و آیکن ها و مورد های منو را اکران میدهد (نمونه : منوی اپ سهل وآسان پرداخت) . تب ها نیز دقیقا تحت ورقه عنوان قرار میگیرند و داده ها را نظم دهی می نمایند. لذا مخاطب میتواند میان تب ها و ویو ها جا به جا گردد.
tab and drawer menu
tab and drawer menu
همینطور متدی به نام bottom navigation در متریال طراحی صفحه وجود دارااست . این متد یک نحوه مطلوب برای جا به جا شدن فی مابین تب ها و ویوها و سرچ است . اما بهتر میباشد از bottom navigation و تب ها همزمان استعمال نشود زیرا منجر سرگردان شدن مخاطب میگردد.
bottom navigation
bottom navigation
در راهنمای متریال صفحه آرایی اپل ، متدی مشابه به navigation drawer نیست. در قبال، در دستگاه های اپل این نویگیشن در تب توشه قرار میگیرد. این تب توشه در تحت کاغذ قرار میگیرد و قابلیت و امکان جا به جایی فی مابین صفحه های و قسمت های متفاوت اپلیکیشن را مهیا می نماید.
اما این تب توشه معمولاً دربرگیرنده حداکثر 5 نصیب و نسبتاًً مشابه bottom navigation در اندروید میباشد . ولی تفاوت های جزیی داراست و در بیشتر نرمافزار های آی وی اس به کارگیری میگردد.
ios bottom navigation
ios bottom navigation
همینطور، المان های مشابهی برای هر دو پلتفرم وجود دارا هستند که تلاش یکسانی دارا هستند (tabs و segmented control) و ( bottom navigation و tab bar) .در کل می قدرت اعلام کرد نویگیشن یک کدام از مهمترین تفاوت های در بین android و ios هست .
ویوهای سفارشی سازی گردیده
در حالتی که میخواهید هر المان در نرم افزار شما دقیقا طبق استانداردهای به عبارتی پلت فرم به حیث رسد ما یحتاج میباشد برخی از نکات گسترش را برای پباده سازی بهتر نرمافزار خویش، به خیال داشته باشید.
هر پلتفرم، تعاملات اختصاصی خویش را دارااست. پباده سازی خوب ، پباده سازی میباشد که به عادت های یوزرها رو هر سیستم برهان احترام بگذارد. پس به خیال و خاطر داشتن این تفاوت ها و تجربه کاربری از اهمیت بالایی برخورداراست .
یکیاز المان های پباده سازی که در نرمافزار های متعددی در هر دو پلتفرم استعمال می گردد ، data picker هست . همانگونه که در تصویر ذیل میبینید این المان در برنامه های نیتیو android و ios به طور کاملً مختلف میباشد . لذا به کارگیری از استایل ios برای اندروید و یا این که بالعکس منجر حیران شدن استفاده کننده می گردد.
data picker
data picker
همینطور همان طور که در تصویر تحت میبینید، در منوهایی مانند پیکربندی ،در استعمال از radio button ها یا این که checkbox ها و …. در اپلیکیشن های نیتیو android و ios تفاوت های کلی وجود داراست.
setting
setting
استایل دکمه ها در Android و Ios
دو نوع استایل در متریال صفحه آرایی برای دکمه ها وجود داراست : صاف و پر رنگ . این دکمه در حالت های مختلفی استعمال میشوند . متن روی دکمه ها نیز معمولاً با حروف گسترده نوشته میشود (برای گویش انگلیسی) .
button style
button style